Siirryttiin tänään raunioilta metsään. Miskalle ihka eka kerta, kun ollaan ohjatusti metsässä, ja kyllä oli tyypillä kivaa!

Hukka (Latometsässä)

Hukka pääsi ihan ekana koirana metsään, ja pelitti hienosti. Kiskoi kuin mielipuoli vetohevonen, ja livisti ensimmäisellä pistolla tekemään huvikierroksen. Muuten paineli metsään kuin rasvattu salama, löysi maalimiehet hienosti ja pomppi ja loikki kuin ylikasvanut rusakko takaisin keskilinjalle. Millään ei meinannut muistaa, että mistä asennosta sitä yleensä lähdetään maalimiehen perään, mutta onpahan mitä treenata.

Ekan maalimiehen aikana vein koiran reilusti kauemmas, ettei näe mihin menee. Hienosti löysi silti, kun sai ensin tehtyä sen kierroksensa. Välillä veti jäljelle asti, mutta unohti onneksi moiset konnankoukut nopeasti. (Just tämän takia mä en ota Hukalla jälkeä.)

Toinen mm lähti piiloon, kun Hukka löysi ensimmäisen. Ja toiselle puolen keskilinjaa, tietysti.
Hukka pompahteli hienosti perään, löysi maalimiehen nopeasti ja tuli sen jälkeen mun ympärille pyörimään varsin ylpeänä, kun oli löytänyt eksyneen ihmisen- ja ihan itte vieläpä!

Kolmannen kanssa ei ongelmia, tosin puhti meinasi loppua ja piti yllyttää perään tavallista enemmän. Hyvin lähti kuitenkin, ei ehkä aivan yhtä vauhdikkaasti kuin aiemmin, mutta tosi nopeasti kuitenkin.


Taisi autossa jäädä mukiloimaan pikkuveljeä, kun jätin koirat kahdestaan takakonttiin koiraverkon taakse.

 

Miska (Latometsässä)

Miskalle näkölähtöjä, tyypin eka kerta metsässä. Ei mitään liian vaikeaa, lähinnä lähelle piiloutuneita maalimiehiä ja innostavaa karkuunjuoksua ja isot kehut kun tyyppi sai kiinni.
Miska nautti silminnähden ja oli ihan omassa elementissään. Jokaisen suorituksen välissä piti käydä kehumassa iskälle kuinka hienosti jätkä etsi!
Ei mitään erityistä huomautettavaa, Miska on vasta ihan alkeissa menossa, joten suorituksissa ei vielä hirveästi mitään uutta ja jännittävää tulekaan.

 

Ensi kerralla Miskalle suurinpiirtein samaa, ja Hukalle pari tyhjää- katsotaan miten tyttö reagoi.
Nyt oli iskä mukana autokuskina, kun rakkaalla oli menoja, lainasi tosin autoaan meille.
Hyvät treenit, oli kiva olla pitkästä aikaa Latometsässä. Ja sain muuten kiivetä puuhunkin!