Tauon jälkeen päästiin taas treenaamaan, ja tällä kertaa mieliala oli just nappi kummallakin, niin mulla kuin koirallakin. Ja kyllä muuten pelitti! En ole aikoihin kokenut samanlaista pelittämistä Hukan kanssa.

Vikat treenit tälle keväälle, ja paikalla vain kaksi koirakkoa, me Hukan kanssa ja pieni höpsö mittelipoika Nemo. Harjoituksina kaksi rataa tiukkoine mutkineen ja valsseineen. En ole ikinä ennen valssannut treeneissä, joten tulipa sekin koettua. Ei niin vaikeaa kuin ensin kuvittelin, ja kun harjoittelin pari kertaa kuviota ilman koiraa, se meni jo hienosti!

Molemmilla radoilla 11 estettä. 1 hyppy, 2 putki, 3 A-este, 4 pussi, 5 hyppy, 6 hyppy, 7 pöytä, 8 kepit, 9 putki, 10 hyppy, 11 puomi. Täytyy piirtää ratapiirustus niin kauan kuin muistan vielä. Heti ekan ja tokan esteen välillä valssi, enkä millään meinannut tajuta! Pöytää on treenattu joskus syksyn alussa viimeksi, mutta jostain syystä Hukka hoksasi sen silti, ihan niinkuin A-esteen ja puominkin, vaikka niitäkin on treenattu vain vähän. Puomia enemmän, mutta silti. Ja pussi! Ja putket! Mun koira _osaa_!!

Toisella radalla 11 estettä. 1 hyppy, 2 hyppy, 3 putki, 4 A-este, 5 putki, 6 hyppy, 7 puomi, 8 hyppy, 9 pöytä, 10 kepit, 11 putki.
Toisella radalla ei tehty pussia lainkaan, mutta putkia tuli kolme, mikä onkin ihan hyvä Hukan kannalta. Pussi menee jo hienosti, mutta putkissa vähän tökkii aina välillä. Toisin sanoen se pitää ohjata sinne tiukemmin. Mutta hyvä tästä vielä tulee. Ensi viikolla möllikisat, hui!

Sillä välin peruskunnon ylläpitoa pyöräilylenkkien muodossa. Hukka tykkää, Miska ei niinkään, kun pyörä on vielä vähän pelottava :/