Tänään agilitya, haku jäi katkolle eiliseksi parin jutun takia, ei niistä nyt sen enempää, kuin että taisi olla väärä hälytys :)

Hukka, agility, Pekola

Kokeiltiin puomia. Siis kokopitkää puomia, ylös- päällä- alas. Pannasta kiinni, että voi vähän ohjata, ja namia kehiin. Hukka meni varsin hienosti. Ei mitään puhetta mistään hidasteluista tai arastelusta, yli vaan häntä heiluen. Olin syystäkin tyytyväinen.

Toinen mihin olin tyytyväinen, oli kaksoiseste. Siis kaksi estettä peräkkäin, ja koira piti ohjata hidastamatta yli. Hukan lisäksi taisi seitsemästä koirasta yhdellä mennä ihan putkeen tämä este. Ja edelleen, olin Hukkaan tosi tyytyväinen.

Kepitkin menee meillä jo tosi hienosti- kyseessä vaan on yhdenlainen ohjaajan palikkatesti, joka vasta tänään alkoi kolmesta yrityksestä viimeisellä mennä ohjaajallakin jakeluun.

 

Kouluttaja ilmoitti, että talvi treenataan esteitä, kesällä tehdään jo ratoja, ja kesällä ainakin osa porukasta, jos ei kaikkikin, voi ihan hyvin suunnata ekoihin startteihin! Ja syksyllä viimeistään. Hui!

Lisäksi meinasi tulla eka tappelu treeneissä. Mitteli livisti emännältään ja marssi häntä selän päällä tuijottamaan Hukkaa suoraan silmiin ja murisi. Ja meidän Hukkahan ei tunnetusti jätä vastaamatta haasteeseen. Tilanne päättyi siihen, kun murisin kummallekin koiralle, pidin mitteliä niskavilloista kiinni ja painoin toisella kädellä Hukkaa maassa. Ja täytyy sanoa, että Hukkaa oli helpompi pidellä kuin mitteliä.